Grå røgfarvet støbt akryl

Grå røgfarvet støbt akryl

Grå røgfarvet støbt akrylplade

Når det kommer til akrylplader, har vi et bredt udvalg af størrelser og farver. Vi har alt fra hvide akrylplader og sorte akrylplader til røgfarvet. Alle har hver deres fordele og formål. Høj kvalitet, vejrbestandig og fødevaregodkendt er dog noget de alle har til fælles.

 

Vores sorte og hvide akryl er helt gennemfarvet, mens vores røgfarvet akryl er en transparent akrylplade, der enten er brun eller grå.

Høj kvalitet til netop dit projekt

Hos Plastgrossisten sørger vi altid for, at du får leveret den bedste kvalitet, så du nemt og hurtigt kan starte på dit projekt. Vores akrylplader er UV stabile og har en høj vejrbestandighed, hvilket betyder, at akrylen vil bevare sin farvestyrke i mange år frem samt det ikke bleges af solens UV stråler, og at det kan holde i det danske klima.

 

En farvet akrylplade har uendeligt mange anvendelsesmuligheder. Vores sortiment finder du her i forskellige størrelser og farver – alle i den bedste kvalitet.

Nemt og hurtigt

Farvet akryl bliver anvendt i mindre mængder end klar akryl. Det betyder dog ikke, at farvet akryl ikke har sine fordele. Vi tilbyder vores kunder et bredt sortiment af farvede akrylplader, som vi skærer fra dag til dag. Alt dette sikrer, at du som kunde kan vælge mellem et bredt og solidt udvalg af farver, helt uden at skulle tage hensyn til lange leveringstider og eventuelle krav om minimumsmængder. Det er nemt selv, at stå tilpasse akrylpladerne. Du kan bruge en rundsav, båndsav eller stiksav til at skære i pladerne, uden at ødelægge overfladen. Skal der bores hul i akrylpladen, er dette også muligt. Her giver et almindeligt metalbor det pæneste resultat.

 

Vores mission er at gøre det nemt for dig. Du skal derfor være velkommen til at bruge vores beregner. Her kan du vælge alt fra profiltype til pladetykkelse og længde, mv., så du kan få en præcis pris på farvede akrylplader til netop dit projekt. Har du spørgsmål eller brug for en større ordrer, kan du fange os på telefon +45 72 10 88 11 mellem 08-16 eller skrive til os på kundeservice@plastgrossisten.dk.

Kategorier

5 varer

Faldende orden
 1. 3 mm Plexiglas GS 7C83 grå røgfarvet akrylplade
 2. 5 mm Plexiglas GS 7C83 røgfarvet akrylplade
  5 mm Plexiglas GS 7C83 røgfarvet akrylplade

  Grå røgfarvet

  Støbt akryl

 3. 6 mm Plexiglas GS 7C83 røgfarvet akrylplade
  6 mm Plexiglas GS 7C83 røgfarvet akrylplade

  Grå røgfarvet

  Støbt akryl

 4. 8 mm Plexiglas GS 7C83 røgfarvet akrylplade
  8 mm Plexiglas GS 7C83 røgfarvet akrylplade

  Grå røgfarvet

  Støbt akryl

 5. 10 mm Plexiglas GS 7C83 røgfarvet akrylplade
  10 mm Plexiglas GS 7C83 røgfarvet akrylplade

  Grå røgfarvet

  Støbt akryl

5 varer

Faldende orden