Spørgsmål & svar

Akryl

Kan jeg bore hul i en akrylplade? Ja, det kan du godt. Brug et metalbor

Kan jeg stille frisksmurte sandwich på en akrylplade? Ja, det kan du godt. Vores akrylplader er alle godkendt til direkte kontakt med fødevarer. 

 

Polycarbonat

Kan jeg bruge en udendørs kvalitet indendørs? Ja, det kan du godt. Forskellen på indendørs og udendørs kvalitet er, at den udendørs kvalitet har fået tilsat en UV-additiv der beskyller polycarbonaten mod solens UV-stråler, der ellers ville gulne pladen.

Kan polycarbonat koldbukkes? Ja, du kan nærmest binde en knude på pladen uden at den knækker.

 

Termotag

Hvad skal jeg bruge til et termotag?

Til et termotag på 6 meters bredde, og hvor pladerne er 4 meter lange skal du bruge følgende:

6 kanalplader

2 sideprofiler

5 samleprofiler

7 profilafslutninger

6 vandnæser

1 rulle toptape

1 rulle ventilerende bundtape

 

Hvis du ønsker et murprofil til at tilslutte taget ind mod huset, så skal du også bruge et murprofil.

 

Hvad er forskellen på Alu-System og Termo-System?

Alu-System er den prisbillige simple variant til en carport, cykelskur og lignende. Termo-System har kuldebrudsikring, og sikrer dermed at der ikke dannes kondens på undersiden af samleprofilerne. Termo-System skal du bruge til udestuer og andre opvarmede lokaler.

 

Ansvar for genanvendelse af plast

Hos Plastgrossisten.dk tager vi ansvar for vores plastaffald. Vi bliver ved med at skære af en plastplade indtil afskæret er så småt, at det ikke længere kan sælges og gøre nytte. Afskæret sorteres fra, og sorteres efter plasttype så det kan smeltes om, og genanvendes. Vi sælger vores afskær til danske virksomheder, der har specialiseret sig i at genanvende plastaffald. Dermed sikrer vi, at intet går til spilde. Som vi siger: "Hvis det var en slagterforretning, så er det kun hylet der ikke bliver genbrugt!"