8 mm Plexiglas GS 7C83 røgfarvet akrylplade

På lager
DANM-028080-7C83

Grå røgfarvet

Støbt akryl

Pris fra:
125,00 kr.

Plexiglas GS 7c83 Grey Transparent er den mest velegnede plastplade til bådruder og bådluger på sejlbåde og motorbåde.

Bådruder er lavet af støbt akryl, som er det plastmateriale der bedst kan tåle kombinationen af saltvand og sollys. De fleste bådruder er lavet af Plexiglas GS, der er en variant af støbt akryl. Den grå transparente farve 7C83, giver et eksklusivt look. 7C83 ser næsten sort ud, når man ser ruden udefra (fordi der er mørkt inde i kabinen), men når man ser igennem ruden indefra, så er det let nok at se ud. Det er lige så let at se igennem en 7C83 som at kigge igennem en solbrille.

Plexiglas GS 7C83 er en tykkelseskompenserende farve. Det betyder at man justerer farven for hver tykkelse, så når man holder en 5mm og en 8mm tyk plade op ved siden af hinanden, så ser farven ens ud. Andre farver vil blive mørkere, desto tykkere pladen bliver. 

Plastgrossisten.dk leverer savskårne retvinklede firkanter.

Du skal selv skære pladen i facon med en stiksav eller en fræser. Det er let nok at skære i støbt akryl. Brug et fintandet værktøj - det giver det pæneste resultat. Hvis du skal bore hul i pladen, så skal du bruge et bor beregnet til metal. 

Hvis du skal lime to akrylplader sammen, så kan du bruge denne akryllim: Acrifix 0192

Tykkelsestolerance = +/-(0,4+(0,1 x nominel tykkelse))

Hvis du har brug for hjælp til at bearbejde pladen, eksempelvis til at skære pladen i facon, eller til at forme pladen, så er det en plastsnedker du skal have fat i. Vi kan eksempelvis henvise til www.plexifix.dk, der er en dygtig plastsnedker, der har mange års erfaring med at producere bådruder og bådluger.