Nok markedets bedste termotag!

Med et termotag fra Plastgrossisten, får du nok markedets bedste kvalitet til en knivskarp pris. Her kan du vælge mellem 2 typer af termotag:

 • Alu-System – et prisvenligt termotag til overdækkede terrasser, carporte mv.
 • Termo-System – et lækkert termotag-system i hvidlakeret aluminium med kuldebrudsikring

 Takket være termotagets suveræne isoleringsegenskaber, kan udestuen holde på varmen. Naturligvis afhænger det af termotagets tykkelse og struktur. Jo bedre isolering i taget, desto længere kan du nyde din udestue.

Kondensfrit termotag

Har du en terrasse du ønsker overdækket, en udestue eller måske en carport, som du drømmer om? Uanset hvilket projekt du har i tankerne, er det vigtigt at vælge det helt rigtige termotag. Hos Plastgrossisten gør vi det nemt for dig, med vores Termo-System af yderst høj kvalitet. Her får du et kondensfrit termotag, som bryder kuldebroen ved hjælp af to forskellige materialer, nemlig aluminium og plast. Ved at opdele materialerne reducerer man kondensen og kan derfor have en tempereret udestue – også om foråret samt efteråret.

Spærløsning

Vores termotagplader gør det nemt at få det maksimale ud af din udestue. Du kan eksempelvis vælge vores spærløsning, hvor pladerne monteres direkte på spærene. Dette giver det største lysindfald, da der ikke er nogen lægter på tværs som blokerer for lyset.

Termotag hos Plastgrossisten

Vi lagerfører 3 forskellige tykkelser kanalplader, 16 mm, 25 mm og 32 mm tykkelse. Alle giver forskellig isoleringsværdi. Vores plader er alle 98 cm brede, hvilket gør det nemt at konstruere sit termotag. Har du samtidig et fald på taget på mindst 5 cm pr meter, giver det taget en god bæreevne for snelast. Du kan læse mere om vores termotag her.

Beregn nemt dit nye termotag her

Vi lever for at gøre det nemt for dig. Du skal derfor være velkommen til at benytte dig af vores termotag beregner nedenfor. Her kan du vælge alt fra profiltype til pladetykkelse og længde, mv., så du kan få en præcis pris på termotag til netop dit projekt. Skulle du have spørgsmål eller har du brug for en større ordrer, kan du fange os på telefon +45 72 10 88 11 mellem 08-16 eller skrive til os på kundeservice@plastgrossisten.dk.

 

Her under guides du igennem de valg der skal tages for at du kan finde den tagløsning der dækker dit behov.

?
ALU systemet gør sig godt på en lægteløsning. God til prisen.

TERMO systemet ser bedst ud på en spærløsning. Termo holder i rigtig mange år.
Vælg profiltype

?
ALU 16mm
Til carporten/udestuen/terrassen, der kun bruges om sommeren, hvor en smule kondens fra de kolde nætter ikke betyder så meget.

ALU 25mm
Til udestuen, der primært bruges om sommeren, hvor der er behov for på styrke og isoleringsværdi.

TERMO 16mm
Til udestuen, der primært bruges om sommeren, hvor kondens vil være generende.

TERMO 25mm
Til udestuen, der bruges hele året også opvarmet om vinteren. Her får man maksimal styrke, isoleringsværdi og ingen risiko for kondens.
Vælg plade tykkelse

?
Forklaring her
Vælg murprofil

 • Profiltype

   

 • Plade tykkelse

   

 • Murprofil

   

 • Længde

  3000 mm

 • Bredde

  1 m

 • x 1

Tagberegner materiale oversigt

Scroll mod højre for at se alle informationerne.

Antal

Varenavn

Vare nr.

Pris

7
RIATHERM 10mm, klar 700mm x 500mm
5631355

0,00
Eksklusiv moms

0,00
Inklusiv moms