53% Lystransmission LED-optimeret

LED-optimeret opal akrylplade

Når det kommer til akrylplader, har vi et bredt udvalg af størrelser og farver. Vi har alt fra opale akrylplader med lav lystransmission til avancerede opale akrylplader der er optimeret til LED-belysnin. Alle har hver deres fordele og formål. Høj kvalitet, vejrbestandig og fødevaregodkendt er dog noget de alle har til fælles.

Vores opale akylplader er altid hvide, det er mængden af hvid farve der sammen m,ed pladens tykkelse giver pladens lystransmission.

Høj kvalitet til netop dit projekt

Hos Plastgrossisten sørger vi altid for, at du får leveret den bedste kvalitet, så du nemt og hurtigt kan starte på dit projekt. Vores akrylplader er UV stabile og har en høj vejrbestandighed, hvilket betyder, at akrylen vil bevare sin farvestyrke i mange år frem samt det ikke bleges af solens UV stråler, og at det kan holde i det danske klima.

En opal akrylplade har uendeligt mange anvendelsesmuligheder. Vores sortiment finder du her i forskellige størrelser og farver – alle i den bedste kvalitet.

Nemt og hurtigt

Opal akryl bliver anvendt i mindre mængder end klar akryl. Det betyder dog ikke, at opal akryl ikke har sine fordele. Vi tilbyder vores kunder et bredt sortiment af opale akrylplader, som vi skærer fra dag til dag. Alt dette sikrer, at du som kunde kan vælge mellem et bredt og solidt udvalg af farver, helt uden at skulle tage hensyn til lange leveringstider og eventuelle krav om minimumsmængder. Det er nemt selv, at stå tilpasse akrylpladerne. Du kan bruge en rundsav, båndsav eller stiksav til at skære i pladerne, uden at ødelægge overfladen. Skal der bores hul i akrylpladen, er dette også muligt. Her giver et almindeligt metalbor det pæneste resultat.

 

Vores mission er at gøre det nemt for dig. Du skal derfor være velkommen til at bruge vores beregner. Her kan du vælge alt fra profiltype til pladetykkelse og længde, mv., så du kan få en præcis pris på farvede akrylplader til netop dit projekt. Har du spørgsmål eller brug for en større ordrer, kan du fange os på telefon +45 72 10 88 11 mellem 08-16 eller skrive til os på kundeservice@plastgrossisten.dk.

Kategorier

2 varer

Faldende orden
 1. 3 mm LED-optimeret Opal akrylplade 53% på mål
  3 mm LED-optimeret Opal akrylplade 53% på mål

  Skåret på mål

  Opal hvid

  Nominel lystransmission: 53%

  Effektiv lystransmission: 53%

  Vejrbestandig

  Lav vægt

  Fødevaregodkendt

  Tysk kvalitet

 2. 4 mm LED-optimeret Opal akrylplade 53% på mål
  4 mm LED-optimeret Opal akrylplade 53% på mål

  Skåret på mål

  Opal hvid

  Nominel lystransmission: 53%

  Effektiv lystransmission: 53%

  Vejrbestandig

  Lav vægt

  Fødevaregodkendt

  Tysk kvalitet

2 varer

Faldende orden