2 mm Opal akrylplade 25% på mål

På lager
DANM-B03080

Skåret på mål

Opal hvid

Nominel lystransmission: 25%

Effektiv Lystransmission: 32%

Vejrbestandig

Lav vægt

Fødevaregodkendt

Tysk kvalitet

Pris fra:
125,00 kr.
UV beskyttet
Fødevarergodkendt
Letvægtmateriale
Vejrbestandigt

Opal Plexiglas – eller opal akryl, som vi plejer at kalde det for, er en opal akrylplade med lav vægt og høj stivhed, og som lader lyset slippe igennem pladen.

Opal akryl er vejrbestandigt, og er UV-stabilt, så det gulner ikke i sollys. Derudover er opal akryl fødevaregodkendt.

Opale akrylplader kan bruges til mange dekorative ting, for eksempelvis belysning, hylder, afskærmninger, drivhuse og møbler.

Her kan du købe opale akrylplader skåret på mål. Derudover har du mulighed for selv at tilpasse plade yderligere med en almindelig sav, rundsav eller stiksav.

Du kan forme opale akrylplader ved at varme dem op i en ovn. Opvarmningstiden er cirka 1 minut pr. mm tykkelse ved 140 grader – men det svinger fra ovn til ovn. Du får det bedste resultat med varmluft. Jo varmere den bliver, desto blødere bliver den. Pas på at pladen ikke bliver for varm, så branker den. Efter formning er det vigtigt, at afkølingen af pladen er langsom, så spændinger undgås mest muligt.

Akrylplader er stabile op til cirka 70 grader.

Ud over opale akrylplader, så lagerfører vi også klare, hvide, sorte, røgfarvede akrylplader, samt refleksfri akrylplader og softtone-plader med 2 matte sider.