Meridien Pergola Grå 18 kvm

På lager
XU06001080

4,85 x 3,65 m

26.410,00 kr.

Lækker og vejrbestandig pergola designet til det skandinaviske klima med 8mm kanalplader i taget af slagfast polycarbonat. Vejrbestandig, og konstrueret til at blive brugt året rundt. Tåler op til 125 kg snelast. 

Moderne, stabil og et moderne udseende er hvad der bedst beksriver denne pergola havepavillon. 

Taget består af 8mm tykke kanalplader. Taget er vandtæt, og står imod regn, sne og sol uden problemer. Denne pergola havepavillon er særligt designet til det skandinaviske klima, og tåler op til 125 kg sne pr. m2 på taget. 

Den massive konstruktion af pulverlakeret aluminium er vejrbestandig, og er modstandsdygtig overfor rust og slidtage. Alle skruer er udført i rustfrit stål. Dette gør at din pergola havepavillon kan stå udendørs hele året rundt.

Pergolaen kommer forberedt med to rulleskinner til ophængning af det medfølgende myggenet. De samme skinner kan bruges til ophængning af gardiner, der kan købes som ekstraudstyr. Myggenettet beskytter mod myg, insekter og andre ubudne flyvende gæster. De dobbelte skinner muliggør brug af både myggenet og gardiner på samme tid. 

Den er let at montere, og der kræves ingen specialværktøjer. Vi anbefaler at pergolaen monteres på et underlag af træ, beton eller fliser. 

Skruer til fastgørelse mod underlag medfølger ikke.