16mm X Kanalplade opal 525 x 98 cm

På lager
CH16001052

7-lags 16mm X-profil

opalhvid med 45% lysgennemgang

10 års garanti

UV-beskyttet

Beskyttelsesfolie begge sider

U-værdi: 1,9

Tysk topkvalitet

1.425,90 kr. Førpris 1.782,38 kr.
UV beskyttet
Letvægtmateriale
Slagfast
Vejrbestandigt

Dette er den perfekte kanalplade til et kondensfrit termotag til en overdækket terrasse, eller til en carport.

UV-beskyttet

Den 7-lags 16mm Kanalplade med X-profil er en hul kanalplade lavet af uv-stabiliseret polycarbonat. Polycarbonat er et meget slagfast materiale, og den hule konstruktion gør samtidig pladen meget stærk og let. Pladens beskyttelsesfolie viser hvilken side der har UV-beskyttelsen, og som skal vende op mod solen.

Stærk konstruktion

7-lags kanalplader med X-profil har kryds i profilet som reducerer nedbøjningen, og gør pladen stærkere. Det betyder at du kan montere dit termotag på en spærkonstruktion, hvor du undgår lægter, der både gør konstruktionen tung, og tager meget lys.

Isoleringsværdi

Isoleringsværdien er 1,9, og opnås når man sørger for at lukke pladen i begge ender, så der skabes et rum af stillestående luft inde i pladen. Det er det pladen får sin isolerende virkning.

Tilpasning

Det er let at tilpasse pladens længde til en rundsav eller en stiksav. Eventuelle spåner i kanalerne kan let fjernes med en støvsuger. Det er lettere at suge spånerne ud, end det er at blæse dem igennem hele pladen med en blæsepistol og en kompressor.

Genanvendeligt termotag

Polycarbonat er genanvendeligt, og kan genbruges. Du bortskaffer dit gamle termotag på genbrugspladsen, hvor det sorteres og sælges til virksomheder der kan smelte det om, og give materialet nyt liv.

Kondens i kanalerne

Vigtigt! Polycarbonat absorberer fugt fra luften, og den fugt vil over tid kunne fortættes til kondens inde i kanalerne. Det er vigtigt at kanalpladen monteres med fald, så kondensen ledes ud af pladen. Og det er vigtigt at sørge for at pladen kan ånde, og at kondensen kan komme ud. Derfor bør man sørge for at pladen nederste ende lukkes med en diffusionsåben tape, dræntape eller andet åndbart materiale.

 

Mere information
Længde5250 mm